WAAR LIGT KEERBERGEN?

Keerbergen ligt net aan de grens van de provincie Vlaams-Brabant met Antwerpen, op minder dan 20 km van Mechelen en Leuven.

 

Adres Festival: Gemeenteplein, 3140 Keerbergen

 

Hieronder kan u een plan van het festivalterrein zien.

 

 

 

PARKING

 

Komt U met de fiets?

 

Aan de ingang van het festival is een ruime fietsenparking voorzien. Ook de mensen met VIP-tickets dienen hun fiets daar te plaatsen. LET OP! De ingang van de VIP is wel aan de andere zijde van het terrein. Dit is geen bewaakte parking.

 

Komt U met de auto?

 

1) Voor VIP Tickets: Personen die een ticket voor de Vip-parking in hun bezit hebben, kunnen hun auto kwijt op de vip-parking aan de achterkant van het gemeentehuis. Deze is bereikbaar via de Oudestrijderslaan. Volg de pijlen VIP.

 

2) Publieksparking: Personen kunnen in de straten rondom het festival parkeren. Er is tevens een publieksparking voorzien in de Molenstraat (volg pijlen Parking TribTown) aan de Heimolen. Dit is 600m wandelen van het festivalterrein. (Zie plan). Dit is geen bewaakte parking.

 

 

 

TASSEN EN RUGZAKKEN

Het is verboden om rugzakken en grote tassen mee te nemen op het festivalterrein. Kleine heuptassen worden wel toegelaten. De securitymensen aan de ingang kunnen u fouileren. 

 

Onze partners