Prince
a tribute by Minneapolis

Purple Rain, 1999, A Kiss, Cream, Little Red Corvette ... we kennen ze allemaal: de Prince Hits!

Maar kennen jullie ook de songs die Prince schreef waar andere artiesten wereldfaam mee kregen? Een kleine opgooi uit de artiesten: Chaka Khan, Sheena Easton, Cindi Lauper, Stevie Nicks, Morris Day & The Time, Sinead O’Connor, The Bangles, Alicia Keys, Sheila E, Wendy & Lisa, The NPG, Carmen Electra, Vanity6... Allemaal artiesten waarvan de pareltjes stuk voor stuk in de spotlights worden gezet gedurende deze voorstelling.

Jim Cole, Tom Kestens en Nina Babet voeren het publiek mee naar Prince zijn hoogdagen:

 Jimmy Colman gooide hoge ogen met zijn cover van Kiss bij de jury van de Voice Van Vlaanderen. Versterkt door Tom Kestens aka Lalalover (en ex-Das Pop) en die recent nog een hit had met Altijd Overal op Radio 1. Deze love providers par excellende ademen groove en zijdezachte soul uit. In combinatie met zangeres Nina Babet, bekend van haar duetten met Milow, brengen ze samen de onsterfelijke hits van Prince maar ook die van z’n vrouwelijke protégés.

 

Met hun theatertoer "Minneapolis" trekken ze in het najaar 2017 de culterele centra rond. Jullie kunnen er nu al van genieten op TribTown Keerbergen.

 

 

Onze partners