Clouseau
a tribute by CLUZO

Kom erbij en dans!

Cluzo is de enige Clouseau tributeband in Vlaanderen. Na enkele sabbatjaren staan ze vanaf heden weer voluit op de planken!

 

In 2008 kwamen enkele muzikanten op het idee om een Clouseau tributeband op te starten. Na enkele wissels in de bezetting kreeg de groep een vast allure. Van optredens op recepties, trouwfeesten en in cafés gingen ze al snel op de grotere podia. In 2010 had Cluzo de eer om een gespreksavond op te luisteren met de toenmalige Miss België Cilou Annys en Herr Seele, in beeld gebracht door de West-Vlaamse televisie.

Kort daarna kwamen ze in de voorprogramma's van bekende namen zoals Bart Kaël, Paul Severs, en later ook Laura Lynn en Willy Sommers. Na een optreden in Kortrijk gingen enkele muzikanten nieuwe horizonten verkennen. Een adempauze drong zich op. In 2013 is de bezetting en de setlist herzien. Het vernieuwde Cluzo-team is begin 2014 opnieuw van start gegaan met publieksoptredens in Izegem, Beveren-Waas en Meulebeke. Vanavond krijgen jullie ze in Keerbergen als opener van TribTown.

 

 

Onze partners